GAUBY PROJECT

GAUBY PROJECT

St-Bruno
2020
20' x 12'

Project done in St-Bruno de Montarville on the south shore of Montreal.

The customer wanted to replace their existant awning sunroom by a 3 seasons + sunroom. They wanted a bright room that could be used almost all year round. The sunroom measure 20′ x 14′ which allows two areas. Indeed, a dining area to accommodate 6 people and a rest area with a sofa has been installed in the solarium.

Work completed:

  • Demolition of the existing veranda
  • Construction of a isolated floor on piles
  • Aluminium structure, white color
  • Double glass window, thermos
  • Installation of the sunroom on the fascia of the house
  • Remove the aluminium on the soffite house and put some wood
  • Isolated roof 6”
  • Vinyl flooring
  • Electricity and heating
  • Vinyl skirt, color white to cover under the base floor
Questions?




    Explore our other projects
    and get inspired

    A project in mind?